The Quiggs Benefietconcert

THE QUIGGS ( Schotland ) FOLKCONCERT

t.b.v. “STICHTING BERGH IN HET ZADEL VOOR DE KANKERBESTRIJDING”

Het Schotse echtpaar Stephen ( ex McCalmans ) en Pernille Quigg komt

opnieuw naar ’s-Heerenberg en geeft op 12 april a.s. een concert bij Grand Café Heeren Dubbel, naast kasteel Huis Bergh.

Titel van hun programma is: “The finest of folksong and beyond”.

Vorig jaar kon een enthousiast publiek al genieten van prachtige songs, aan elkaar gepraat door Stephen, die met zijn droge Schotse humor het publiek geregeld aan het lachen kreeg, en het zal op de 12e april vást niet anders zijn!

Voor Stephen is dit de derde maal dat hij in ‘s-Heerenberg optreedt en dat is niet zómaar! Hij heeft een krachtige, warme stem waarmee hij ( al heel lang ) ontzettend veel mensen weet te raken.

Soms kun je een speld horen vallen tijdens een lied, maar hij kan ook lekker “uitpakken” met zijn footstomping songs of battle. Daarover zei hij echter wel, dat hij alléén zingt over veldslagen die Schotland gewónnen heeft!

Zijn vrouw Pernille ( singer/songwriter ) begeleidt Stephen steeds vaker tijdens concerten en heeft vorig jaar haar debuut-album opgenomen in de studio van Ian McCalman. Zij zal ongetwijfeld enkele nummers van die CD laten horen.

Kortom, een concert van Stephen en Pernille Quigg wordt een avond met Schotse traditionals én eigentijds werk, maar altijd gezongen en gespeeld met veel liefde en respect voor de ( Schotse ) muzikale traditie.

En over traditie gesproken: de opbrengst van deze avond gaat opnieuw naar de stichting ‘BERGH IN HET ZADEL VOOR DE KANKERBESTRIJDING’!

Kom dus genieten en zegt het voort! The more the merrier!

De info in het kort:

 

Folk Concert door Stephen en Pernille Quigg

Locatie: Grand Café Heeren Dubbel

Adres: Hof van Bergh 8, 7041 AC ’s-Heerenberg

Zaal open om 19.30 uur, aanvang concert 20.00 uur

Entreekaarten á € 12,00 reserveren bij Agnes Verschuur

Tel.: 06-20773469 of per e-mail: akkie.v@hotmail.com

RESERVEREN GEWENST

Share